.Yachts Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .Yachts Domains

In the meantime, there are many other great domains you might like: .auto, .parts

Why .YACHTS?

If you are one of the hundreds of thousands of people who own their own yacht, then congratulations, you’re more successful than us. But aside from bragging rights, you now have access to a brand new domain meant just for yachts. .YACHTS is an open registry domain space and can be used for sail, weekend, cruising, luxury, and racing yachts, and is perfect for any person, company, or organization that sells, fixes, promotes, or arranges events for yachts and the yachting community.